Sider

torsdag 9. oktober 2014

Høstens store happening .....

..... er nå bare dager unna!!!!!
 
Nå til helga, 11 og 12 oktober er det tid for høstens Sy-sammen-helg på Lysheim (og milde måne som jeg gleder meg...) Vi begynner kl 10 på lørdag og avslutter sånn ca kl 15-16 på søndag alt etter når folk drar.
 
Rammene er de samme, gamle og kjente. Vi møter opp med det vi tror vi trenger gjennom helga av stoffer, maskiner, sakser, ideer, UFO-er, strykejern, godt humør, pågangsmot, skjærematter og kniver, kanskje ei pute å sitte på for å få en god sittestilling ved symaskina........
 
Nytt av året er at vi får besøk av Reidun Sexe på lørdag som kommer til kjøre kurs for oss om hist og hint mellom kl 11 og 14. Det blir spennende!!
 
Dessuten blir det vel en del jobbing med arbeidet som ble påbegynt på siste møtet på Mære.
 
Vi har også i år en "matkomite", og så betaler vi en liten sum pr dag vi deltar på samlingen. Det er helt opp til deg om du deltar bare en av dagene. Og du bestemmer da selvfølgelig eventuelt hvilken dag. Overnatting blir det mulighet for for den som har lyst til det.
 
Vi syr til sømmene blir skjeve og øynene går i kryss på lørdagskvelden, og så blir det mat og litt godt drikke etterpå. Maten blir et spleiselag på de av oss som er der. Drikken ordner du selv.
 
Så blir dette ei flott helg!!!!!
 
 
Neste ordinære møte i quiltelaget blir tirsdag 21. oktober kl 18 på Bryggestua som vanlig.
Lappelotteriet (3x15x15) har da tema advent.
 
Når det gjelder jubileumsutstillingen så gjentar vi at innlevering/oppsetting utstilling på Samfunnshuset (Aktiviteten) fredag 24.10.14 fra kl. 18.00.
 
Alle har vel fått innbydelsen til jubileumsmiddagen den 25. oktober, har du husket å melde deg på???
 
 Vel møtt!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir glade hvis du legger igjen en kommentar!