Sider

onsdag 9. oktober 2013

Sy-sammen-helg på Lysheim

Det er høst, og nå nærmer det seg tiden for høsten store happening!!

12. og 13. oktober samles vi igjen for sy-sammen-helg.  Den blir gjennomført i god, gammel tradisjon...

Vi møtes kl 10 på Lysheim skole fullastet med symaskiner, stoffer, tråd, ideer og det som ellers måtte trenges for at vi skal kunne sitte sammen og sy. Strykejern, kniver, skjærebrett, baksidestoff og glidelåser.... i det hele tatt, det du trenger for det du har tenkt å lage. Vi har ikke noe fastlagt tema, vi jobber med det vi selv ønsker. Og vi holder på til ca kl 15 søndag ettermiddag.

Når det gjelder næring utover gleden ved å være sammen og lage noe, så har to-tre damer fått hovedansvaret for innkjøp og organisering. De kjøper brødmat, pålegg og melk\juice og kaffe...Vi har felles lunsj begge dager. De som deltar betaler kr 50 pr dag.

For de som ligger over, vil det bli bestilt middag som vi spiser om kvelden. Den betales utenom. Drikke besørges av hver enkelt. Det vil si, du trenger jo selvfølgelig ikke å ligge over for å være med på middagen, du kan delta begge dagene selv om du er hjemme om natta.

Det er ikke alle som vil\kan\har anledning til å delta hele helga. Det er ikke noe problem i det hele tatt. Om du vil være med en av dagene, så bare gir du beskjed til Guri om det. Det er jo i forhold til bestilling av mat til lørdagskvelden.

Så håper vi virkelig du har lyst til å være med, det pleier å være høy stemning, mye læring, mange tips og massevis av inspirasjon gjennom helga. Husk sengetøy hvis du skal ligge over....

Hvis du ikke har meldt deg på, så gjør det nå..... til Guri Ryan tlf 994 72 044

Velkommen skal du være!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir glade hvis du legger igjen en kommentar!