Sider

onsdag 4. november 2015

November nytt - 2015

På medlemsmøtet 27.10.15, møtte bare 11 medlemmer. Planlegging av utstilling 28.11.15 var hovedsaken på møtet. Bare 3 meldte seg med produkter for salg, men håper flere kommer til.
Og vi har åpnet for salg av andre egenproduserte ting enn lappeteknikk.
Ansvarlig for innkjøp til kaffesalg  Emelise.  For øvrig har Anne Margrethe, Ruth, Torill og Sigrid sagt seg villig til kjøkkentjeneste. Men om det blir som i 2014, behøver vi flere som skifter på her.
Irene er nøkkelansvarlig for Aktivitetssenteret. Vi satser på å sette opp utstillingen fredag, ettermiddag/kveld, tidspunkt klargjør vi på neste møte er 24.11.15 på Brugata. Åpningstid lørdag kl. 10.00-15.00. Trekning umiddelbart etter stenging utstilling.
Mottak/opphengs ansvarlig: Irene, Dagmar, Guri og Astrid B.
Vimpelopphenging/plakater: Turid og Vigdis.
Loddsalg ansvarlig: Dagmar og Else M. + innbyttere
Er det noen som vil ha med seg produkter under arbeide/teknikker som de vil vise av til gjestene på utstillingen, er det åpning for det.
Det vil være bruk for alle medlemmene som har anledning til å være med å ta en tørn med utstillinga, nærmere avtaler setter vi opp 24.11.15. Gevinster og loddbøker leveres Dagmar da!
Fellesteppet har Wenche lovet å quilte. Det var på møtet interesse for å se på dette arbeide med quiltemaskinen. Wenche ønsker å avtale tid for dette på Quiltecafe på Northern Quilts onsdag 11.11.15. Søndag 15.11.15 eller mandag 16.11.15 (kveld) var hun muligens ledig. Først når quiltingen er utført, får vi avtalt tidspunkt for arbeidet med lukkekanten. Så følg med i bloggen vår!
Løperne er fordelt for quilting/påsying lukkekant: 1 hver på Emelise, Ruth og Torill. Britt Unni har fra før tatt med seg 2 løpere. Vi vil nok "gjemme" noen til gevinster i 2016.
Juleavslutning er det stemning for å ta  onsdag 02.12.15 . China Restauranten. Tidspunkt avtales på neste møte.
Som vanlig VIS og fortell, mange fine produkter ble vist også denne gang!
Vinner av adventlapper: Astrid Buan. Gevinster vart det også på Torill, Jorid og Astrid.
Kaffeansvarlig var Irene og Grete. Sigrid og Brita tar ansvar for bevertning på november møtet. Lapper vi trekker på i november har selvfølgelig tema jul! (15x15)x3.
Gjør gjerne utstillingen kjent blant venner/kjente så vi får mange besøk!

1 kommentar:

  1. Etter ny vurdering av styret er rom for juleavslutning bestilt på Mormors hjerterom 02.12.15. Grete

    SvarSlett

Vi blir glade hvis du legger igjen en kommentar!