Sider

torsdag 4. april 2013

Kom så syr vi sammen..... på Lysheim 13. og 14. april!!

Da har vi hatt styremøte, og vi har bestemt at vårens vakreste eventyr slett ikke er Holmenkollstafetten. Vårens vakreste eventyr blir på Lysheim skole den 13 og 14 april...





Disse bildene er fra sy-sammenhelga vi hadde der i fjor vår.
Som tidligere så starter vi lørdag formiddag kl 10. Da har allerede Torill og noen hjelpere gjort en jobb med å plassere bord og stoler slik at det er mest mulig  hensiktsmessig for oss når vi skal jobbe alle sammen. Vi plasserer oss og maskinene våre og stoffene våre og alt annet utstyr vi har med oss rundt omkring og så er vi i gang.
 
Dagmar og Turid har tatt jobben som lunsjansvarlige.. Det betyr at de planlegger, handler inn og har overoppsynet med organiseringen, så får vi hjelpe til og la oss dirigere ved behov.
 
Hva vi syr, er opp til oss. Noen vil vel holde på med fellesprosjektet, andre vil holde på med egne ting. Det som er så flott med dette arrangementet, er at vi er sammen. Vi ser litt på hva de andre holder på med, vi diskuterer og spør hvis det er noe vi lurer på, vi ler og spiser og koser oss sammen.
 
Vi holder på utover lørdagsettermiddagen til vi er så sultne at det blir tid for litt mer mat. I år har vi bestemt at vi bestiller koldtbord fra sentralkjøkkenet. Ønsket drikke tar vi med selv. På denne måten blir det en kjempetrivelig kveld etter at vi har stengt strømmen til symaskinene for kvelden.
 
Utpå lørdagskvelden blir det tid for å finne fram soveposer/sengetøy og finne seg ei seng.
 
Søndag morgen står vi opp, spiser frokost og slår på strømmen på symaskinene og strykejernene og kobler opp på symodus igjen.....
 
Vi holder på til ca kl 15.
 
Så blir det oppbrudd og rydding og pakking.
De av dere som ikke har meldt dere på kan gjøre det til en av oss i styret. Om dere har lyst til å være med bare en av dagene, så er det mulighet for det også....
 
I og med at vi kjøper inn mat, må vi ta noe betaling fra de som deltar. For de som er med på dagtid, blir det kr 50 pr dag.
Når det gjelder de som overnatter og deltar på fellesmåltidet om kvelden, så kommer vi tilbake til prisen for det. Men vi har som sagt bestilt koldtbord.
 
Da er det bare å ønske velkommen til sy-sammenhelg på Lysheim!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir glade hvis du legger igjen en kommentar!